BUFFET 1

Pris: 190.- pr..person - minimum 10 pers.

 BUFFET 1

 
BRUSCHETTE  
Bruschette  
   
INSTALATA CAPRESE  
Friske tomater,m. mozzarella, basiliku og jomfruolivenolie  
   
PASTA  
Lasagne m. bresciamele og kødsauce  
   
VITTELLO TONATO  
Kalvekød m.tomatsauce og kapers  
   
CARPACCIO  
Råmarineret okskød i jomfuolivenolie og citron m.parmesanost, artiskokker og rucola salat  
   
PROSCIUTTO E MELONE  
Parmaskinke og melon  
   
VERDURE MISTE  
Blandede marinerede grøntsager  
   
TIRAMISU  
Mascarponecreme kage  
   
DOLCINI  
Blandede små italienske kager  
   
FILONE  
Italiensk brød  
   

BUFFET 1:   Pris: 190.-  Pr.person - minimum 10 pers.

BUFFET 2

Pris: 225.- pr..person - minimum 10 pers.

 BUFFET 2

 
BRUSCHETTE  
Bruschette  
   
INSALATA CAPRESE  
Friske tomater m.mozzarella, basilikum og jomfruolivenolie  
   
SALMONE MARINATO  
Råmarineret laks i jomfruolivenolie og citron, m.fennikel og soltørede tomater  
   
2 PASTE  
Penne all' arrabbiata m.chili, hvidløg og tomatsauce, og lasagne m.besciamelle og kødsauce  
   
CARPACCIO  
Råmarineret okskød i jomfuolivenolie og citron m.parmesanost, artiskokker og rucola salat  
   
PROSCIUTTO E MELONE  
Parmaskinke og melon  
   
VITELLO TONNATO  
Kalvekød m.tomatsauce og kapers  
   
VERDURE MISTE  
Blandede marinerede grøntsager  
   
TIRAMISU  
Mascarponecreme kage   
   
DOLCINI  
Blandede små italienske kager  
   
FILONE  
Italiensk brød  
   

BUFFET 2:   Pris: 225.-  Pr.person - minimum 10 pers.

BUFFET 3

Pris: 250.- pr..person - minimum 10 pers.

 BUFFET 3

 
BRUSCHETTE ELLER SKALDDYRSSALAT  
Bruschette eller skalddyrssalat  
   
SALMONE MARINATO  
Råmarineret laks i jomfruolivenolie og citron, m.fennikel og soltørede tomater  
   
INSALATA CAPRESE  
Friske tomater m.mozzarella, basilikum og jomfruolivenolie  
   
2 PASTE  
Penne all' arrabbiata m.chili, hvidløg og tomatsauce, og lasagne m.besciamelle og kødsauce.  
   
SALUMI MISTI  
Lufttøret skinke, mortadella og 4 typer salami  
   
CARPACCIO  
Råmarineret okskød i jomfuolivenolie og citron m.parmesanost, artiskokker og rucola salat  
   
PROSCIUTTO E MELONE  
Parmaskinke og melon  
   
VITELLO TONNATO  
Kalvekød m.tomatsauce og kapers  
   
VERDURE MISTE  
Blandede marinerede grøntsager  
   
TIRAMISU  
Mascarponecreme kage  
   
DOLCINI  
Blandede små italienske kager  
   
FILONE  
Italiensk brød  
   

BUFFET 3:   Pris: 250.-  Pr.person - minimum 10 pers.

ALLE BUFFEER - MINIMUM 10 PERSONER OG

HUSK:   BESTILLINGEN SKAL SKE 1 DAGE INDEN AFHENTNING