Buffe

    • BUFFET 1

    • Buffe 1

      BRUSCHETTE  
      Bruschette
      INSTALATA CAPRESE
      Friske tomater,m. mozzarella, basiliku og jomfruolivenolie
      PASTA  
      Lasagne m. bresciamele og kødsauce
      VITTELLO TONATO  
      Kalvekød m.tomatsauce og kapers
      CARPACCIO
      Råmarineret okskød i jomfuolivenolie og citron m.parmesanost, artiskokker og rucola salat
      PROSCIUTTO E MELONE  
      Parmaskinke og melon
      VERDURE MISTE  
      Blandede marinerede grøntsager
      TIRAMISU  
      Mascarponecreme kage
      FILONE  
      Italiensk brød

       

      BUFFET 1:
      Pris: 225.-  Pr.person - minimum 10 pers.

    • BUFFET 2

    • BRUSCHETTE
      Bruschette
      INSALATA CAPRESE
      Friske tomater m.mozzarella, basilikum og jomfruolivenolie
      SALMONE MARINATO
      Råmarineret laks i jomfruolivenolie og citron, m.fennikel og soltørede tomater
      2 PASTE
      Penne all' arrabbiata m.chili, hvidløg og tomatsauce, og lasagne m.besciamelle og kødsauce
      CARPACCIO
      Råmarineret okskød i jomfuolivenolie og citron m.parmesanost, artiskokker og rucola salat
      PROSCIUTTO E MELONE
      Parmaskinke og melon
      VITELLO TONNATO
      Kalvekød m.tomatsauce og kapers
      VERDURE MISTE
      Blandede marinerede grøntsager
      TIRAMISU
      Mascarponecreme kage
      FILONE
      Italiensk brød

      BUFFET 2:
      Pris: 255.-  Pr.person - minimum 10 pers.

    • BUFFET 3

    • BUFFE 3

      BRUSCHETTE
      Bruschette
      SALMONE MARINATO
      Råmarineret laks i jomfruolivenolie og citron, m.fennikel og soltørede tomater
      INSALATA CAPRESE
      Friske tomater m.mozzarella, basilikum og jomfruolivenolie
      2 PASTE
      Penne all' arrabbiata m.chili, hvidløg og tomatsauce, og lasagne m.besciamelle og kødsauce.
      SALUMI MISTI
      Lufttøret skinke, mortadella og 4 typer salami
      CARPACCIO
      Råmarineret okskød i jomfuolivenolie og citron m.parmesanost, artiskokker og rucola salat
      PROSCIUTTO E MELONE
      Parmaskinke og melon
      VITELLO TONNATO
      Kalvekød m.tomatsauce og kapers
      VERDURE MISTE
      Blandede marinerede grøntsager
      TIRAMISU
      Mascarponecreme kage
      FILONE
      Italiensk brød

      BUFFET 3:   Pris: 285.-  Pr.person - minimum 10 pers.

      ALLE BUFFEER - MINIMUM 10 PERSONER OG

info@trattoria2920.dk
info@trattoria2920.dk
Ring for booking linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram