BRUSCHETTE
Bruschette
INSALATA CAPRESE
Friske tomater m.mozzarella, basilikum og jomfruolivenolie
SALMONE MARINATO
Råmarineret laks i jomfruolivenolie og citron, m.fennikel og soltørede tomater
2 PASTE
Penne all' arrabbiata m.chili, hvidløg og tomatsauce, og lasagne m.besciamelle og kødsauce
CARPACCIO
Råmarineret okskød i jomfuolivenolie og citron m.parmesanost, artiskokker og rucola salat
PROSCIUTTO E MELONE
Parmaskinke og melon
VITELLO TONNATO
Kalvekød m.tomatsauce og kapers
VERDURE MISTE
Blandede marinerede grøntsager
TIRAMISU
Mascarponecreme kage
FILONE
Italiensk brød

BUFFET 2:
Pris: 255.-  Pr.person - minimum 10 pers.

info@trattoria2920.dk
info@trattoria2920.dk
Ring for booking linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram